Poesjes 01-09-2012

Natuurlijk worden er op zaterdag ook poesjes gedumpt bij het asiel… Daar stonden ze bij het hek in een doos, vlak voor sluitingstijd. Had ik al gezegd dat ik niet zo veel verstand heb van kittens? Ik heb geen verstand van kittens..ik heb echt geen verstand van kittens… Ik had geen idee hoe oud ze waren en kon dan ook moeilijk de inschatting maken of ik ze daar wel alleen in een hokje kon zetten. Maar eventjes meegenomen naar huis. Haha wat een grapjasjes. Ik dacht die moeten nog melk uit een flesje. 112-2Hap speentje kapot, nieuw speentje ander poesje volgende poging. Hap hap weer speen kapot, geen succes dus die melk. Dan maar pate. Ging er in als koek, belhamels waren het. Na het weekend maar mooi weer meegenomen naar het asiel. Gwen moest vreselijk lachen.. Esther… deze poesjes kunnen al prima zelfstandig eten…

©Rescueracao