Mila 11-06-2012

Ik had me opgegeven als foster bij Carf want er zijn zoveel dieren hier die hulp nodig hebben. Mila was de start van van vele dieren die in huize Platell hun (tijdelijk) thuis zouden vinden. De meesten vertrokken na een periode van opvang naar een eigen thuis. Sommigen zouden blijven. Rond de 70 honden zijn t/m juni 2015 in ons huis opgevangen. Sommigen maar een paar dagen, sommigen bijna een jaar.

dsc01313
Mila dag 1

Mila zwierf samen met haar moeder op straat. Ze werd verzorgd op straat. Maar Mila kreeg scabies (schurft) en puppy’s hebben het maar moeilijk op straat. Dus ze werd door haar verzorgster van straat gehaald en s avonds afgeleverd. Daar stond ik dan.. Ineens hadden we een pup in huis. Haha tja dieren houden zich nou eenmaal niet aan een planning en komen meestal op de meest onverwachte momenten…

Mila kreeg wekelijks prikken tegen de schurft en je zag met de week de haartjes terug komen en de huid herstellen. Wat wel opviel was haar scheve heup en als ze lag te slapen hapte ze in de lucht als je langsliep. Alsof ze nooit echt rustig durfde te gaan slapen. Altijd op haar hoede. Verder was het een vrolijke speelse pup met erg veel pit.

029-2Zoals het vaker gaat met een eerste fosterhondje is Mila gebleven. Ze is een super leuke lieve en speelse tut geworden. Het schrikken als je haar per ongeluk wakker maakt is gebleven. Happen in haar slaap doet ze allang niet meer. En haar scheve heup heeft ze totaal geen hinder van.

©Rescueracao