Lisa en haar broertjes en zusjes 28-11-2012

182-2
Lisa dag 1

Eigenlijk is dit een heel triest verhaal, maar toch is het wel belangrijk om te delen. Het is zaterdag, mijn werk zaterdag en Gwen is vrij. Er komt een meneer een doosje brengen. Hij had het ergens in de bosjes zien staan. In de doos een nest puppies. Oogjes nog dicht, hooguit een weekje oud. Maar er was iets afschuwelijks aan de hand. De pups zaten onder de maden. De maden waren bezig de beestjes levend op te eten. Alle pups waren ernstig aangevreten, behalve 1. Lisa..

.De kleintjes waren niet meer te redden, alles was kapot  gevreten. Het was afschuwelijk om die kleintjes vast te houden terwijl ze geeuthaniseerd werden. Zo klein en zo weinig wat het leven ze gebracht heeft, ondanks dat het de enige optie was, was het een hele zware. Ik gok/ denk dat ze al een tijdje in de doos zaten en de maden op hun ontlasting zijn afgekomen. Een andere verklaring heb ik er eigenlijk niet voor.

Alleen Lisa had niks en heb ik meegenomen naar huis. Zit ik ’s avonds lekker met haar te tutten kruipt er verdorie toch nog een made uit haar oor! Na een dikke inspectie en nog 1 uit haar oortje gepulkt te hebben was ze echt helemaal schoon. En wat een boef zou ze worden. Ze was natuurlijk nog super klein en moest geflest worden. Prinsheerlijk lag ze tegen haar kruikje en groeide goed. Maar alleen is maar alleen en niet zo goed voor de ontwikkeling van een pup. Ze had mazzel, al gauw zou Billy haar gezelschap komen houden.

dsc_4820
Lisa 5 weekjes oud

Ze zou zich ontwikkelen tot een geweldige stoere speelse belhamel. Geen angst en een doorzetter. Ze is via het asiel geadopteerd. Helaas is zij 1 van de weinige pups waarvan ik niet weet hoe het verder met haar verlopen is.

©Rescueracao