Hallo. Mijn naam is Tilly Pikerie. Ik ben verantwoordelijk voor de vertaling in het Spaans.

Ik ben geboren en getogen op Curaçao, totdat ik in 1979 naar Nederland verhuisde om verder te gaan met mijn universitaire studies. Tijdens mijn eerste 18 jaar op het eiland had ik een huis vol honden. Het begon allemaal onschuldig.

Picture1

Ik kon het niet verdragen dat de mensen zo wreed waren voor de dierenwereld en Moeder Aarde.

Van jongs af aan maakte ik vele tekeningen over vervuiling en het lijden dat werd aangedaan aan onze moeder aarde .Mijn overleden moeder vertelde mij dat ik amper een baby was van twee jaar, die net begonnen was met lopen, maar ik was altijd te vinden bij de buren of in mijn eigen straat om te zorgen voor zwerfhonden. Ik pakte ze op en nam ze mee naar mijn huis om hun te verzorgen. Toen ik studeerde in Nederland, had ik vogels, konijnen en zelfs een Kooiker hond, een Nederlands ras. Hij heette Nero. Terwijl ik altijd klaagde over de kou in Nederland, zorgde ik dat ik goed gekleed was om uit te gaan met Nero. De hond op de foto is net als Nero. Toen ik van Nederland terugkwam op Curacao, kwam Nero met mij mee.

Picture17

Ik ben een ambtenaar, ik ben een moeder, ik heb een mooie en intelligente dochter, Dagnery genaamd. Ik heb negen honden. Ik heb een heleboel verdriet meegemaakt in het leven. Het was niet gemakkelijk, maar ik heb ook de barmhartige hand van God gezien die vele malen in mijn voordeel was.

Maar ik heb nog dromen die ik zou willen realiseren.
Mijn eerste droom is om een ​​gezond leven te hebben voor vele jaren, mijn dochter te zien afstuderen van de Universiteit, zien hoe ze financieel onafhankelijk wordt, een goede en bevredigende baan heeft, haar eigen gezin te hebben, met een goede en trouwe echtgenoot die van haar houdt en toegewijd is aan haar en hun kinderen.
Mijn tweede droom is om een ​​manier te vinden waarbij ik zelf, geheel of grotendeels, haar universitaire studie kan betalen zodat ze niet zal afstuderen met een schuld welke gelijk is aan een hypotheek.
En dan is er mijn derde droom. Ik zou een groot terrein willen verkrijgen in een natuurrijke omgeving, in de buurt van de zee of een strand. Ik wil graag een hotel bouwen. Voor oudere honden, zieke honden en gehandicapte honden. Waar ze kunnen genieten van hun laatste dagen. Ik wil goede zorg, goed eten, therapeutische behandelingen, een zwembad, speeltuin, goede voeding, met ze lopen naar en langs de zee, oefeningen doen, gekwalificeerd personeel hebben, maar vooral heel veel liefde en aandacht aan ze te bieden. Ik heb natuurlijk voor het realiseren van deze droom veel geld nodig niet alleen voor de bouw, maar ook voor de exploitatie van het centrum. Op dit terrein wil ik ook graag een aantal huizen bouwen voor de zorgverleners die er dan kunnen overnachten en als ik stagiairs of vrijwilligers heb die mee willen helpen in dat centrum, zouden ze daar ook blijven.
Aan al mijn dromen die mij nog resten zal ik blijven werken.
Ik doe dit vertaalwerk met veel plezier en toewijding. Ik leer zo veel meer en zo help ik ook met het verspreiden van informatie aan het publiek. En ik hoop ook om zoveel mogelijk, en meer liefde te helpen verspreiden voor dieren.

Advertenties